SAMENWERKEN AAN GEZONDHEID

Daar gaan wij voor. Om een antwoord te geven op vraagstukken van morgen is samenwerking tussen zorg, gemeente, welzijn en inwoners nodig. We faciliteren en begeleiden professionals en organisaties om zich in te zetten voor een gezondere wijk, gemeente of regio. Dat jagen we aan én juichen we toe.

Gezondheid gaat voor ons verder dan ‘niet ziek zijn’. Gezondheid draait om vitaliteit, zinvol in het leven staan. Om doen wat je zou willen doen en de zorg krijgen die je graag wilt. Gezondheid is niet langer een zorg van de huisarts of de eerste lijn alleen. Een eenzame oudere die wekelijks bij de dokter komt met vage klachten, kan veel baat hebben bij een kaartclubje in het buurthuis. Het vraagt om elkaar kennen en weten wat de ander doet. Het vraagt om samenwerking. Tussen zorg, gemeente, sociaal domein, zorgverzekeraar en inwoners.

We brengen mensen, organisaties én verschillende werelden bij elkaar. We kennen de regionale en lokale context. En daar blijft het niet bij. Wij kijken vooruit. Naar wat uw regio nodig heeft. Ons doel? Een betere gezondheid voor inwoners in de regio tegen dezelfde of lagere kosten. Wij kijken verder. Naar wat het vraagstuk nodig heeft. Loopt u vast? Is de context alweer veranderd voordat u de oplossing gevonden heeft? Wij zorgen voor beweging zodat u bij de essentie van u vak kunt blijven.

Om onze ambitie waar te maken werken wij in partnerschap met het veld aan twee programmalijnen

We werken aan verbetering van gezondheidsuitkomsten en regio’s en bouwen aan duurzame netwerken. Wij brengen mensen en organisaties uit zorg, welzijn en preventie bij elkaar. Wij initiëren, organiseren, leiden en voeren programma’s uit.

Wij versnellen de beweging naar (meer) persoonsgerichte zorg en een cultuur en gedragsverandering. Met specifieke aandacht voor de veranderende rol van professionals. Wij inspireren, experimenteren, begeleiden en adviseren.

MEDEWERKERS RAEDELIJN

AD VAN GORP
senior adviseur
ADIELA RIJPMA
directiesecretaresse
ARJAN BIEMANS
adviseur
DENISE SEELEN
senior adviseur
EDITH DE LA FUENTE
senior adviseur
HANS PUIJK
strategisch adviseur
KATINKA VISSCHER
senior adviseur
LARS LUIJKX
projectadviseur
LIEKE BLOM
officemanager
LINDA VAN DE POLL
adviseur
MAARTJE HOENBOOM
adviseur
MARIANNE KESLER
strategisch adviseur
MARIANNE DE LANGE
officemanager
MARIEKE DE JONG
adviseur
MARK CALLAARS
senior adviseur
MARRIT VAN DEN AKKER
communicatieadviseur
MARTEN BRITTIJN
senior adviseur
MATTHIJS ZWIER
senior adviseur
MIRIAM DE KORT
communicatieadviseur
MONA VAN DE STEEG
adviseur
NIENKE HULSHOF
directeur/bestuurder
PAULINE TIELROOIJ
senior adviseur
SIMONE BOER
projectadviseur
YVONNE LINDEMANS
administrateur
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden