RAEDELIJN

Raedelijn is een adviesbureau. Wij geloven in samen werken aan zorg en gezondheid. Wij geven samen met professionals, zorgpartners (of organisaties), gemeentes, zorgverzekeraars en inwoners concreet invulling aan integrale samenwerking tussen zorg, gezondheid en welzijn. Uitgangspunt daarbij is dat de burger passende zorg ervaart en eigen regie over zijn gezondheid heeft. Wij staan u graag bij in het veranderende zorgveld als kwartiermaker, met strategisch advies en met project- of programmamanagement.

“Wij stellen de waarde van de mens centraal.”

Waarom?
Wij geloven dat samenwerking de sleutel is tot passende zorg, persoonsgericht en op maat, dicht bij mensen. Om dat te realiseren is een andere organisatie van zorg en een nieuwe aanpak nodig. Een nieuwe manier van samenwerken over de grenzen van de eigen organisatie, lijnen en domeinen heen. Een manier van werken waarbij de vraag en de behoefte (van mensen) centraal staat én de infrastructuur van zorg en ondersteuning bepaalt. Dat vraagt ook om een andere, meer coachende rol van professionals.

MISSIE

Werken aan gezondheid en het organiseren van passende zorg

 

VISIE

Wij geloven dat samenwerking de sleutel is tot passende zorg, persoonsgericht en op maat, dicht bij mensen. Om dat te realiseren is een andere organisatie van zorg en een nieuwe aanpak nodig. Een nieuwe manier van samenwerken over de grenzen van de eigen organisatie, lijnen en domeinen heen. 

DRIE PROGRAMMALIJNEN

  • Eerste lijn en Gemeente
  • Eerste lijn
  • Eerste en Tweede lijn

GEBOORTEZORG

Om moeder en kind een goede start te geven, is betere cliëntzorg, eenduidige informatie en preventie én samenwerking in de hele keten nodig. Dat gaat om veel professionals, praktijken en organisaties. Niet alleen verloskundigen uit de eerste lijn zijn hierbij betrokken, maar ook huisartsen, kraamzorgorganisaties, klinisch verloskundigen, specialisten uit de tweede lijn en ook jeugdgezondheidszorg. Raedelijn adviseert en begeleidt partijen bij deze professionalisering en de stap te maken naar integrale geboortezorg.

MEER INFORMATIE

Heeft u vragen over geboortezorg? Neem contact op met Katinka Visscher M 06. 14 53 63 37.

ADVISEURS
RAEDELIJN

Wij geloven in samen werken aan zorg en gezondheid. We willen samen met eerstelijnsorganisaties, gemeente en ziekenhuizen vorm en inhoud geven aan de grote veranderingen in de zorg. We doen dit in de rol van adviseur, expert, projectleider of programmamanager.

HANS PUIJK
strategisch adviseur
RENÉE GEERSE
adviseur
MARK CALLAARS
senior adviseur
AD VAN GORP
senior adviseur
LARS LUIJKX
projectadviseur
PAULINE TIELROOIJ
senior adviseur
MARLOU PIJNAPPEL-CLARK
senior adviseur
MARIANNE KESLER
strategisch adviseur
EDITH DE LA FUENTE
senior adviseur
MATTHIJS ZWIER
senior adviseur
SIMONE BOER
projectadviseur
DENISE SEELEN
senior adviseur
MARJAN VAN MAARLE
senior adviseur
KATINKA VISSCHER
senior adviseur
YVETTE KOENSE
adjunct-directeur
LIEKE BLOM
officemanager
EDMÉE EENHOORN
communicatiemedewerker
NIENKE HULSHOF
directeur/bestuurder
MARIANNE DE LANGE
officemanager
ADIELA RIJPMA
directiesecretaresse
MIRIAM DE KORT
communicatieadviseur
YVONNE LINDEMANS
administrateur
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden